Our dream house is coming together! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Our dream house is coming together!

Jag sitter i skrivande stund i en av stolarna på första bilden. Tittar ut över vårt hus! Vårt hus börjar verkligen bli vårt drömhus. Äntligen! Alltså det är så fint. Kan inte fatta att det till slut blev såhär bra med uteplatsen. Det är inte klart än. Men oj vad bra det är redan. När allt är mer klart ska jag visa er riktiga före och efterbilder. Vi har ett helt nytt hus och en helt ny tomt.

Micke har precis åkt till Belgien, nu börjar verkligheten. Nya livet i Belgien! Hade velat ha honom här. Han hann inte sitta och njuta av detta som jag gör nu. Semestern är alltid för kort! Men vi fick ändå okej med tid ihop.

I’m sitting in one of the chairs in the first pic right now. Just looking at our new house. It’s really starting to become our dream house. Finally! I love everything we have done so far. Can’t believe the terrace turned out this amazing! It’s not done yet but it’s amazing now as well. I’m gonna show you proper before and after pictures of everything when it’s done. We have a new house and a new garden.

Mikael have left for Belgium. It’s getting real. Our new life in Belgium is starting. Would like to have him here now thou to enjoy the house with me. He didn’t have time to do it. Holiday is too short! But we got some time together and it’s better than nothing.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alan Smith

    Really stylish ** sort of Scandi Chic ** will be a lovely home. Wishing you all well in the future 👍

  2. Trish

    Looks amazing well done 👌🏻👌🏻👌🏻
    Still so sad you are no longer in Glasgow though 😔. Wishing g you all good luck in Belgium …. but remember once a Celt always a Celt 🍀🍀🍀