Before/after the chaos! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Before/after the chaos!

Alla väskor vi tog med från Glasgow ställdes in i detta rum, ungefär 9 stora resväskor. Förebilderna är till och med okej, det var ännu mer kaos innan jag hann fota! Det var nog dubbelt så mycket. Detta är Lucia´s rum. Men just nu får det agera gästrum. Älskar verkligen färgerna här inne. Så fina tillsammans. Tog med mig taklampan från Glasgow, Båda barnen ska ha en i sina rum. Rummet är inte alls klart men på god väg!

All the luggage from Glasgow ended up in this room. Around 9 big suitcases. The before pictures are ok, it was more chaos before I remembered to take a picture. Was probably the double. This is Lucia´s room. But for now it will be a guest bedroom. Really love the colors in here. Perfect together. I brought the lamp from Glasgow so the kids will have one each in their rooms. The rooms aren’t done but a lot better. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trish

    Love it and shed a wee tear seeing the Glasgow pic 💚. You should be an interior designer you gave a real flare for design 👌🏻