Visiting our new hometown! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Visiting our new hometown!

Vi är i Belgien! Besöker vår nya hemstad. Vi ska försöka hitta ett boende och ha möte med den internationella skolan här i Gent. Vi har haft några timmar här bara. Ser fram emot morgondagen!

We are in Belgium! Visiting our new hometown. We are gonna try to find somewhere to live and have a meeting with the international school here in Gent. We have only had a few hours here. Looking forward to tomorrow!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Åh! I Gent bodde jag när jag var yngre (98-01) och ytterligare en vända får två år sedan, Det är en fantastisk stad!
  Hoppas ni kommer hitta något och trivas bra!

 2. Lotta

  Liten nyfiken fråga, som du kanske inte vill/får svara på. Men det kändes som om ni trivdes väldigt bra i Scotland. Var det Micke som ville byta klubb, eller hade han inget val, utan blev bortbytt?

 3. Elin

  Men vad kul och spännande! Hoppas verkligen ni kommer trivas, jag känner några som har bott i Belgien och de trivdes så himla bra!

 4. Cammy

  Jag kommer inte ihåg ifall du svarat på detta innan men, hur kommer det sig att du och barnen inte har Sverige och huset som bas? Hade det blivit ännu mer sällan ni får träffa honom Då? Funderade på om det är lika lätt för honom att åka hem till Sverige mellan alla resor/matcher som det är att åka till Belgien. Vore intressant att höra ❤ kram till er!