Finding a house isn’t easy! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Finding a house isn’t easy!

Idag skulle vara en produktiv dag med letande av boende. Gick inte som planerat. Vi hann kolla in ett hus som vi hade höga förhoppningar på. Vi blev besvikna. Blir inte det huset. Hur ska man kunna hitta ett hus som känns lika bra som det i Glasgow? Att hitta ett som är lika bra som vårt hus i Västerås är ju omöjligt. Eftersom vi gjort om allt till vårt där. Men det är så mycket här som ska stämma. Vart det ligger, hur många sovrum som finns, avstånd till jobb och skola, parkering, bra för hund, inflytt i rätt tid osv. Just idag känns det omöjligt. Får ta nya tag imorgon.

Today was supposed to be a productive day with looking for a house. Didn’t go as planned. We watched one house that we had high expectations of. We are disappointed. Won’t take that house. How are we gonna find a house that’s as good as the one in Glasgow? To find one that’s as good as our house in Sweden isn’t even possible because we made that to our own. But it’s so much to think about finding a house here. Location, how many bedrooms, distance to school and work, parking, dog, move in date and so on. Today it feels impossible. New day tomorrow.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Selina

    Hej jag har bott i gent,
    Vi hade också svårt att hitta boende. Men tillslut hittade vi ett hus i området MELLE, området är lugnt . Finns även en skola och dagis nära.

  2. Selina

    Hej jag har bott i gent,
    Vi hade också svårt att hitta boende. Men tillslag hittade vi ett hus i området MELLE, området är lugnt och jag trivdes . Finns även en skola och dagis nära.