See you soon Gent! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

See you soon Gent!

Det har blivit dags för oss att åka till Sverige igen. Idag var sista dagen här i Gent. Imorgon bitti kl 6 åker vi mot flygplatsen i Bryssel. Det känns sorgligt att lämna Micke igen. Kommer bli en del tid ifrån varandra, vi måste lösa det här med boende. Vi har inte bestämt helt ännu när vi flyttar hit. Men vi har i alla fall fått ett väldigt bra första intryck! Så glad för det.

It’s time for us to go back to Sweden. It was our last day in Gent today. Tomorrow morning we are heading to the airport. It’s so sad to leave Mikael again. It’s gonna be a lot of time apart before we solve the whole house thing. We haven’t decided when we are moving here yet. But the first impression has been very good! So happy for that.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Tror det kommer bli kanon för er i Gent, en nytändning helt enkelt. Förstår att det är många saker att tänka på och en hel del beslut som ska tas men jag måste bara säga att du känns lugn och harmonisk. Både i bloggen och på instagram får jag den känslan och jag hoppas du känner så 💗 Lycka till med allt och det ska bli enormt kul och spännande att följa dig och din familj på erat nya äventyr! 💗