LOVE THIS! Just plants left.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

LOVE THIS! Just plants left..

Hur snyggt blev det inte med den här muren? Det var inte lätt att få dit den. Men så värt det nu när den är på plats. Nu måste vi bara bestämma vad vi ska plantera där uppe. Vad tror ni om smultron, jordgubbar och massa sånt som barnen kan plocka? Så gör man som en liten stig där med stenar som man går på.

How amazing did this turn out? Wasn’t easy to get it in place but so worth it now that it’s there. Just need to decide what plants to put up there now. What do you think about strawberries and other stuff the kids can go and get up there? And to do like a path with stones that you walk on in between.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Smultron skulle absolut passa super längst stenkanten och jordgubbsplantor på de större ytorna! Vill även tipsa om amerikanska blåbärsplantor om ni tycker om blåbär och vill ha nånting större (ca 1m höga). Och rabarber förstås!