Before/After – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Before/After

Jag har planterat blommor och målat senaste dagarna. Har inte haft tid med mycket annat. Så mycket jag tänker att jag ska hinna med under en dag. Men man hinner ju knappt hälften.

Här ser ni iaf före och efter målning. Eftersom alla lister nu är gråa så måste jag måla allt vitt grått så det går ihop bättre. Snart klar med allt nere, bara uppe kvar sen. Tänker att jag börjar med det ikväll. Nu håller jag på och fixar gräsmattan. Den måste klippas innan min nya robotgräsklippare kan göra sitt jobb. Fick den i present av familjen, installerad och allt. Guld värt! Tur man har syskon som kan allt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.