New paint, new handle. NEW DOOR! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New paint, new handle. NEW DOOR!

Detta är vad min kväll bestod av igår. Så sjukt stor skillnad! Så nöjd. Tänkte köpa nya dörrar till hela huset men jag pallar ej. Jag målar! Så kan vi köpa nya en annan gång i livet. Dörrarna är lite slitna från förra ägaren men det funkar.

Idag tänkte jag åka och köpa häftgrund, som gör att jag kan måla allt. Måste ta mig ut idag, så tråkigt väder. Men måste handla mat också. Vill även köpa en sån här maskin som rengör fönstren på insidan. Så vi får nog ta oss iväg helt enkelt. Trotsa vädret.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.