Geisha är redo för Belgien! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Geisha är redo för Belgien!

Idag var vi till veterinären och fyllde på Geishas vaccin. Hon gillade det inte och det gjorde Lucia väldigt ledsen. Kärleken mellan alla oss och Geisha gör mig varm i hela kroppen.

Geisha fyller 14 år i år. Det är så galet, men det stressar mig lite. Även om veterinären sa att hjärtat och allt lät bra så börjar hon ju bli gammal. Hon har tydligen bra med muskler, så det är positivt. Tänk hur mycket Geisha har vart med om i sitt liv. Nu flyttar hon till sitt 4:e land. Hon betyder verkligen så mycket för oss, så mycket som vi gjort för henne. Jag har kört bil i dygn för att ta mig hem med henne till Sverige över sommaren. Glad att jag slipper det nu. Lättare och billigare att ta sig till Belgien med hund tack och lov.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.