Josefin Lustig

Redo för skolstart!

Betalt samarbete med H&M
Älskar detta sett i leopard. Det är ull och perfekt till hösten. Går att använda under ytterkläderna för att hålla värmen eller som här ovan med en cool skinnjacka till.  Fleecetröja i leopard också, kan ju inte bli bättre. Hehe! Med rosa topp och jeans/leggings med hjärtan på knäna.  Älskar denna hoodie. Så mysig! Med mysiga, lite tjockare leopard leggings till.  H&M har de perfekta ytterplaggen för skolstarten. 

De här gummistövlarna var Lexie´s favorit.

Här kan ni gå igenom H&M´s checklista och se om ni har vad som behövs inför hösten.

Med H&M´s nya funktionsplagg så har barnen allt de behöver för alla väder.

Mina barn har använt skoluniform när vi bott i Glasgow, men nu när de ska gå i skolan i Belgien så är det vanliga kläder som gäller. Vi har tänkt att barnen får lägga fram deras outfits på kvällen så att det inte blir något tjafs på morgonen om vad man ska ha på sig. Har ni några bra tips på hur man underlättar påklädningen på morgnarna?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Vi plockar fram allt dagen innan. Antingen tillsammans eller så lägger jag fram två alternativ. Om min äldsta (snart 5år) inte varit med o bestämt ”behöver” hon två alternativ för att känna att hon gjort ett val. Funkar bra för oss! Hur känner du inför att de ska ha vanliga kläder istället för uniform?

 2. Helén

  Åh vilka underbara bilder. Flickorna är ju en perfekt blandning av dig och Micke. Så himla söta. Coola tjejer

 3. Ida

  Precis som du skriver, ta fram det som ska användas dagen innan. Det kommer Ni långt med 😊
  Jättefina bilder, vart är Hoodien ifrån?
  Hoppas Ni kommer trivas i Belgien💞