New rug! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New rug!

Vardagsrummet börjar ta form. Eller ja, vi har en del kvar för att det ska vara klart och få en mysig känsla. Men det är svårt när man inte vill köpa för mycket saker men ändå få det bra. Soffa och bord är från Maisons du monde som jag fick tipsat om här i Belgien. Mattan köpte vi på Ikea häromdagen. Gillar den!

The living room is starting to come together. Or, it’s a lot left to get a cosy feeling. But it’s difficult when you don’t want to buy too much stuff but still get a good result. Sofa and table from Maisons du monde here in Belgium. The rug we got at ikea the other day. I like it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.