Interior shopping at Jysk – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Interior shopping at Jysk

Vi tog en sväng till Jysk idag, det fanns tydligen här. Köpte lampan och stolen där. Även ett tv-bord och lite annat smått. Älskar lampan! Väldigt fin. Nu vill jag ha en puff i någon annan färg att blanda in i vardagsrummet. Kanske en gul/orange? Är inte van att inreda med en blå soffa.

We went to a store called JYSK today. We have it in Sweden as well. Got the lamp and the chair there. Also a tv unit and some other small things. Love the lamp! Now I want a pouf in the living room in another colour. Maybe yellow/orange? I’m not used to decorating with a blue sofa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.