BEFORE / AFTER – Wow, just wow! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

BEFORE / AFTER – Wow, just wow!

Har ni sett någon bättre förändring än denna? Jag har massor av fler förebilder som jag kommer dela med mig av när allt är färdigt på huset. Men vi är inte riktigt där ännu! Så ni får hålla ut. Det kommer också komma en ny house tour i videoformat. Men den vill jag göra när jag känner att allt är klart inne också.

Man älskar ju före och efterbilder. När jag går tillbaka och kollar så inser jag hur mycket vi faktiskt har gjort och hur jäkla bra det har blivit. Jag är stolt, för jag har verkligen skapat ett drömhus. Ett hållkäften-hus om du frågar mig! Så coolt är det.

Om ni har några funderingar kring något med renoveringen så är det bara fråga.

Have you seen a better transformation than this? I have a lot of before and after pictures that I will share later on when everything is finished. But we are not there yet! I will also do a house tour on youtube when everything is more done inside as well. 

You gotta love before and after pictures. When I go back and look at old pictures I realize how much we have done to the house. How amazing its turning out. I’m proud, because I’ve made our dream home. A bad ass house! Its so cool. 

If you have any questions about the renovation just ask. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  WOW så snyggt! Och så grym du är som fixat med så mycket på distans och kämpat på när du varit i Sverige. Stor eloge till dig, så kul att följa dig 🙂

 2. Elenor

  WOW!!!!!! Så jäkla snyggt, håller verkligen med att det är ett riktigt håll käften hus 😃😃
  Väntar å längtar efter att se mer bilder både från insidan och utsidan på huset.
  Wow, du skulle få designa å renovera mitt hus alla dagar i veckan 💗

 3. Trish

  Wow it’s fabulous and you’re so right it’s amazing to see before and after pics it makes you realise just how much you have done and how beautiful the transformation is. Go you 👌🏻 absolutely amazing 💚🌟💚🌟💚🌟