Skoställ och klädhängaren är ifrån… – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Skoställ och klädhängaren är ifrån…

Jag håller på och försöker fixa i ordning detta huset. Jag tog en liten paus för jag kände verkligen inte för att fixa här hemma. Kändes typ ovärt. Men jag vet ju att vi alla mår bättre om det är ordning och det känns som ett hem. Jag tänkte iaf filma en housetour snart.

Fick väldigt mycket frågor om skostället och klädhängaren som jag la upp på Instagram igår. De är båda från JYSK!

Lucia va så söt i morse, när hon såg skohyllan. Hon sa “wow, du är världens bästa mamma!” ♥️ uppskattning blir man glad av.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Klädhängaren har jag också. Praktiskt om man ej har så stor hall som jag har med öppen planlösning hall, vardagsrum & kök.

  2. Hanna

    Snyggt! Kan du inte skriva lite mer om hur allting gått med ditt hår? Har det du kallade “hockeyfrillan” vuxit ut? Det är ju ut som det, men tänkte om du fortfarande hade löshår i osv. Jag tycker iaf du är fin i håret! 🙂 Kram!