Josefin Lustig

Important books for the kids!

Vi behövde lite böcker på engelska till barnen, så vi beställde från Amazon. Jag såg en av dessa böcker då och såg att de hade massor av bra böcker med bra budskap. Vi valde ett par som vi tycker är viktiga. Fanns fler att välja på!

Boken som heter ”I got this” köpte vi bland annat för att Lexie behöver tro lite mer på sig själv. Lucia bara kör och Lexie är mer försiktig och tror inte att hon kan göra saker. Alla de här böckerna har så bra budskap och det är ett perfekt avslut på dagen. Jag hade kunnat köpa många fler av dessa böcker, men det får bli en annan gång. Vi börjar såhär!

We needed books in English for the kids, so we ordered some from Amazon. I saw one of these books and noticed they had loads with great messages. We chose a few that we feel are important. There were plenty more to choose from! 

The book ”I got this” we chose because Lexie needs to believe more in herself. Lucia is the one just going for it but Lexie is more careful in everything. She doesn’t believe she can do it. All these books have great messages and its the perfect way to end the day. I could have bought many more books. But that’s for another time. We will start with these!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.