Trying out a new clay face mask! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Trying out a new clay face mask!

Jag kom över den här lermasken och kände att jag måste testa. Den heter Rhassoul clay face mask. Vet ni vad, jag älskar den. Min hy kändes sååå ren efter! Det är en effektiv lermask måste jag säga. Jag har använt den en gång och jag tänkte köra en gång till ikväll. Man ska göra den en gång i veckan. Helst ska du skrubba ansiktet först, så du får bort död hud och öppnar upp porerna. Men det gjorde inte jag sist. Ändå fick jag så bra resultat. Så jag är peppad på att testa den när man skrubbar innan. Den är så prisvärd också. Du får mycket för pengarna! Man blandar bara med lite vatten. Jag blandade i ett glas och penslade på med en sminkpensel. Torkade sen bort med en blöt handduk. Man känner verkligen hur det stramar när den torkar. Ha på masken tills den torkat. Ungefär 15-20 minuter.

I came over this clay mask and felt that I have to try it. Its called Rhassoul clay face mask. You know what, I love it. My skin felt so fresh and clean after! Its very effective. I’ve used it once and I’m gonna use it tonight again. You are supposed to do it once a week. Best thing is to peel you face first, to get dead skin away and open up the pores. I didn’t do that last time and still I felt that it worked really good. So I’m excited to do that now before I do it again. Its not expensive either, because you get so much for the money. You mix the powder with water. I mixed in a glass and put it on with a makeup brush. Took it off with a wet towel. You can really feel how its getting tight when its drying. Keep the mask on until it’s dry. Around 15-20 minutes.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Vart kan man beställa ansiktsmasken? När jag googlar verkar det finnas liknande men vet inte om det samma 🙁

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag beställde min i Belgien. Det finns säkert en massa olika så är bara ta en ☺️ så länge det är Rhassoul Clay pulver 👍🏼