New hair! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New hair!

Jag gick till frisören idag. Efter en del funderande på vad jag ska göra med detta hår. Bestämde mig för att göra en shadow Root. Alltså behålla min utväxt och blenda ut den och tona håret. Nu är det ganska mörkt, men blir nog bra efter några tvättar. Det är väldigt ovant men på det kändes ändå bäst att göra såhär just nu. Får jobba lite med det jag har och göra det bästa av situationen. Satt hos frisören med ont i magen. Så nervös. Men blev ändå bra. Nu hoppas jag bara att jag inte tappar lika mycket som förra gången. Jag gör allt jag kan för att behålla håret och få det att växa.

I went to the hairdresser today. After a lot of thinking I decided to go for a shadow root. Keep my roots and blend it out. Got a toner all over. It’s a bit dark at the moment but after I few washes I think it will be good. Not used to having it this dark. But that’s the best way to do it right now. I need to work with what I have and make the best of the situations. I was very anxious at the hairdresser. But it turned out ok. Just hoping I won’t loose as much as last time. I’m doing what I can to treat it and making it grow.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eli

  Jättefint!! Jag har också tappat hälften av mitt hår helt plötsligt. Det har liksom gått av på mitten från ingenstans, det är så jobbigt för det kan ju vara faktorer både inifrån och utifrån. Men har köpt ett kuddfodral i silke, bytt till en plattång som inte blir så varm och köpt megavärmeskydd. Det i kombination med olaplex varje vecka har fått det att sluta gå av iallafall vilket är skönt. Måste sluta kamma det när det är blött också, det fick man tydligen inte haha. Lycka till!!

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Ja jag gör alla rätt utifrån. För mig är det tyvärr inifrån och jag kan liksom inte göra så mycket mer. Hoppas ditt blir bättre! Kram