The hair vitamins I’m eating. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

The hair vitamins I’m eating.

Jag äter dessa hårvitaminer från Phytophanere för att få ordning på håret. Min syssling tipsade mig om dem. Hon äter dem och har märkt stor skillnad. Det tog dock 6 månader ungefär. Jag har ätit dem i 2 månader nu. Så jag fortsätter och ser hur det går. Men när jag va hos frisören så sa han att han ser hår som växer ut så jag är hoppfull. Jag hoppas i alla fall att vitaminerna gör att jag inte tappar lika mycket hår som sist. Ett stort plus är att pillren är små! Jag har väldigt svårt att svälja när det är för stora tabletter/piller. Jag köpte mina här i Belgien på apoteket. I Sverige får ni nog beställa online, bara googla.

I’m eating these hair vitamins from Phytophanere to get my hair under control. A relative to me are using these and she told me about them. She’s noticed a big difference, it takes around 6 months thou. I’ve been on them for 2 months now. So I’m gonna keep eating them and see how it goes. But the hairdresser said that he could see new hair coming out which is good. I’m hopeful! I hope the vitamins will help me to not loose as much hair as last time. A big plus is that the pills are small. I have a hard time swallowing pills that’s too big. I bought mine here in Belgium at the pharmacy. But just google and I’m sure you will find them online. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.