En liten dipp – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

En liten dipp

Äntligen har jag fått upp spottar i taket i hallen. Det gjorde ju så mycket! Nu ska jag bara byta ut den hängande lampan i dörröppningen till den här som är på andra bilden. Egentligen behövs ingen lampa där, för belysningens skull. Men jag tror att det kommer bli väldigt fint. Hallen är inte riktigt klar än, ska upp någon annan klädhängare än den stående. Kanske något skoställ och spegel. Sen så! Äntligen är nya handtaget uppe med kodlås.

Jag har verkligen haft en dipp inspirationsmässigt ett tag. Men jag kände att det är lika bara att låta bli att uppdatera. Samla energi och bara vara. Det tar alltid lite tid för mig att slappna av när jag kommer hem såhär, när det bara handlar om 7-10 dagar. Det är alltid så mycket jag vill göra. Som jag vill få klart. Men det är svårt att hinna med allt på så kort tid. Har inte sovit så bra på senaste heller.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.