It´s because I’m not feeling that great – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

It´s because I’m not feeling that great

Jag har verkligen varit frånvarande på alla mina kanaler på senaste. Jag har verkligen behövt en paus, dels för att jag inte riktigt haft inspirationen till att uppdatera. Men det grundar sig i mitt mående. Det har vart tufft på senaste. Jag har hamnat i en ond cirkel som är väldigt svår att ta sig ur. Jag vill inte vara i min egen kropp, känner ni igen den känslan? Allt jag vill är att vakna upp med energi och känna mig peppad. Det är svårt när man känner sig slutkörd.

På fredag får barnen höstlov. Igår bokade jag en resa för oss 3. Vi åker till Cypern och njuter av livet. Det känner jag mig väldigt peppad på! Jag behöver verkligen den här resan. Ska försöka samla så mycket energi som det bara går. Jag vill känna mig som en bra mamma!

I have been very distant on my channels lately. I really needed a break, I haven’t had the inspiration to update. Its because I’m not feeling that great. Its been though lately. I’m in a negative circle which is hard to get out of. I don’t want to be in my own body, do you recognize that feeling? All I want is to wake up with energy and feeling excited. Its hard when you are feeling run down.

On Friday the kids get their autumn holiday. I booked a holiday for us 3 yesterday. We are going to Cyprus and enjoying life. I’m excited for that! I really need this holiday. I’m gonna try and fill myself with as much energy as I can. Just want to feel like a good mum!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Sen min son fyllde 1 år för 1,5 år sedan har jag hela tiden känt mig otroligt slut och inte som det bästa jag kan vara. Så på så sätt förstår jag precis hur du menar. Man har så mycket krav på sig idag, ska vara perfekt på så många sätt och orka så otroligt mycket mer än vad man faktiskt gör, så det är ju inte konstigt att många känner sig helt urlakade på energi. Gör sånt som du mår bra av, det kommer smitta av sig i den känslan du har i kroppen och dina barn mår bra så länge de har sin mamma nära <3
  Lyxa till det med doftljus, se en bra serie, träna, gå på promenader med barnen, boka in utflykter tillsammans och sånt som du kan tanka energi från!

 2. Linnéa

  Jag är helt hundra på att du är en superbra mamma! Även om du mår dåligt❤️ Min mamma har haft stora problem med depression från dess att jag var en 6-7 år gammal (nu mår hon bättre!:) Jag vet att hon mådde så dåligt av att känna att hon inte var den mamman hon ville vara men jag vet att hon alltid gjorde sitt bästa och hon gjorde ett mycket bättre jobb än hon kunde inse. Vet inte riktigt vart jag vill komma, vill väl antagligen bara säga att du nog är hundra gånger bättre än du tror ❤️❤️ kram och hoppas att du snart mår bättre!

 3. Sandra

  Stor kram till dig! Känner igen det där med en ond cirkel och bara viljan av att vakna upp med energi. Skönt att få komma iväg och få D-vitamin och mysa en vecka <3

 4. Johanna

  Jag känner igen mig så mkt i det du skriver. Är just nu sjukskriven för utbrändhet. Ena dagen mår man ändå Hyffsat och nästa orkar man ingenting.
  Tycker du är grym! Härligt med lite semester för er!♥️

 5. Ebba

  Fina Josefin, jag förstår verkligen vad du menar. Har du någon psykolog eller liknande du kan prata med? För mig hjälpte det verkligen att prata med kurator en gång i veckan, och nu står jag i kö för att få en tid hos psykolog.

  Njut av semestern med barnen, hoppas ni får magiska dagar fyllda med sol och kärlek. Ta hand om dig!! Massa kramar.

 6. Trish

  You are the best mother that’s a simple fact. This holiday is just what you need. You are an inspiration and by talking about this you have enables so many to do this same 👌🏻💕 thank you. It’s okay not to be okay 💚 never doubt yourself. Have a great holiday x ps come back for a wee visit to Glasgow soon…