Thankful – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Thankful

Nu åker vi hem till Belgien igen. Jag är så tacksam för den här semestern. Jag har verkligen fokuserat på att må bra. Jag har mer energi och jag hoppas det håller i sig! Har verkligen haft kvalitetstid med barnen. Haft så mysiga samtal. Mina tjejer har blivit stora!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Låter hur härligt som helst! Keep up the great work! Du verkar vara en supermamma och hur underbar person som helst! Hade jag bott närmare hade jag föreslagit en fika för att få chansen att lära känna dig, ser verkligen upp till dig som mamma! Kramar från en 27årig mamma till en 2,5 åring som bor i Stockholm 🙂