Josefin Lustig

Back on the juice!

Igår köpte vi en juicemaskin och en mixer till smoothies. Kände att det var dags. Jag brukade ju dricka sellerijuice varje morgon. Det är väldigt tidskrävande men jag tänker försöka dricka en juice om dagen nu, inte ren selleri men köra lite olika. Sen vilken tid på dygnet det blir spelar ingen roll. Nu sitter jag och dricker en med ett äpple, selleri, två morötter och en halv citron.

Att flytta och lösa allt som måste lösas när man är egenföretagare är inte enkelt. När man tror att man löst allt så kommer det ytterligare problem. Jag vill bara ha allt klart nu så jag kan jobba vidare med den roliga biten.

Yesterday we bought a juice machine and a mixer for smoothies. I felt that it was time. I was drinking celery juice every morning a while ago. But it takes a lot of time. I’m gonna try and drink a juice a day now. Not pure celery juice but do different juices. And what time in the day doesn’t matter. I’m drinking one now with 1 apple, celery, two carrots and a half lemon. 

To move and try to solve everything when you have your own business isn’t easy. You think you have solved everything but then there’s just another problem to fix. Just want to be done now so I can focus on the fun part. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.