Time to get Christmas decorations! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Time to get Christmas decorations!

Jag har insett att det är dags att handla julsaker. Vi har ingenting här i Belgien. Så vi måste starta från noll. Vilket kanske är kul men dessutom vet jag inte hur jag ska tänka. Ska jag lägga ned tid och pengar på det, ska vi ta med det hem till Sverige sen. Oklart. Men jag tror nog att vi gör det. Jag har lite andra saker som jag kommer vilja ta med mig hem till Sverige från det här huset. Jag började köpa julgranskulor idag. Så långt kom jag, hehe. Men det fanns ju så himla mycket fint. Jag vet dock inte vad vi ska köra på för färger. Jag började med att köpa massa vita. Jag måste kolla pinterest så jag vet vad jag är ute efter.

Vad har ni för färgtema på ert julpynt?

Ska även beställa en julgran. Eftersom vi har 3 meter i takhöjd på huset här så tänker jag försöka beställa en STOR julgran. Ska kolla amazon. Vi har 3 meter i tak hemma i Västerås också så det blir bra om jag vill ta hem den sen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Vi kör på vitt i granen, med inslag av silver. Men inget glitter bara ljus, kulor och andra dekorationer.
  köpte en superfin gran som är 240 hög förra året på gardenstore

 2. Klara

  Vi kör guld, rött och vitt. I svart gran! Har mer julgransgrejer än vi behöver så vi växlar lite från år till år. I år tänker jag tex brett guldband med stel kan istället för glitter eller girlanger. I längdenheten i övrigt gillar jag ljus av alla dess slag, stjärnor, ljuslyktor, oljelampor. Men jag gillar inte de klassiska adventsljusstakarna. Försöker tänka att julpyntet ska funka med vår vanliga stil och inte bryta av för mycket, så det blir varma färger!

 3. Malin

  Vitt och silver gillar jag mest i granen, har köpt fina röda rosetter också 🙂 tycker julpynt är så himla kul och har samlat på mig en hel del men då jag och sonen inte har vårt allra egna ännu och sonen bara är 2 år så får vårt egna vänta till nästa år tyvärr 🙁
  Jagnär uppvuxen med riktig gran som man köper ny varje år. Lite mer jobb, men det doftar så gott och blir en helt annan stämning tack vare det tycker jag 🙂