Josefin Lustig

Perfect jacket & leggings

Älskar denna jackan från Zara och jag älskar dessa leggings från Sanne Alexandra!!

Men hörni, hur kul med EM nästa sommar?! Såååå glad och stolt. Ser så mycket fram emot det. Glad att min man får vara med om ett mästerskap till.

Känner mig ganska redo att min man ska komma hem nu. Belgien utan honom, inte alls lika kul..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Har en fundering, har ni räknat ut hur många dagar per månad han faktiskt är hemma med er? Skulle det vara jättestor skillnad om han åkte till Sverige när han var ledig/hade möjlighet? Hade det inte varit bättre för dig och barnen om ni flyttat till Sverige istället, vad jag förstått planerar ni ändå att flytta dit sen, Då hade dom inte behövt byta skolor ännu en gång utan kunnat ha sin sitt liv och sina vänner på ett ställe. Där hade ni även haft din familj och dina vänner nära er på ett annat sätt.

    Du verkar inte må så bra av detta och i och med att du inte arbetar utanför hemmet eller deltar i så många andra sociala aktiviteter utanför hemmet blir du väldigt ensam och det blir svårare att skaffa nya vänner. Vet inte hur mycket aktiviteter det anordnas i hans klubb för flickvänner/fruar och hur mycket gemenskap de har. Är detta med att du bor i Sverige med barnen något ni övervägt? Tänker att ni ju kan åka ner till Belgien ibland ändå och han kan åka till er när han är ledig.