My morning skin routine! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

My morning skin routine!

Post contains adlinks

Här kommer min morgonrutin. Jag börjar med att tvätta ansiktet med den här rengöringen från Clarins. Glöm inte att tvätta ansiktet med rena händer! Jag har beställt en ny Foreo, kommer i dagarna. Jag använder helst den när jag rengör mitt ansikte. Tycker att man känner sig mycket renare. Sen torkar jag ansiktet med en ren handduk. Jag har massa små handdukar som jag använder och tvättar mellan gångerna.

Jag kom precis över hyaluronsyra och köpte detta Perfect + serum från Filorga. Jag har inte använt det så länge än men det verkar bra hittills. Jag hade lite svårt att veta om jag skulle lägga hyaluronsyra före eller efter retinol. Så jag frågade på instagram och flest svarade innan retinol. Man ska använda den “lättaste” först. Men nu använder jag den före mitt Retin-ALT från Ole Henriksen. Och så banana bright eye cream runt ögonen.

Ett separat inlägg kommer med min kvällsrutin!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinlustig
      josefinlustig

      Ja jag insåg att jag skulle förklarat mer. Sen så ville jag mest få ut inlägget och tiden fanns inte 😆🤷🏼‍♀️ jag började precis använda Perfect + för att få in mer fukt. Så då blev det två serum helt enkelt 😆