Tips!!!! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Tips!!!!

Hörni, jag har hittat en produkt som jag verkligen tror på. Såg en tjej använda den på youtube och jag kände att jag måste testa. Jag köpte 5-pack. Det finns även 30 och 60. Men ville testa först. Jag har använt den två kvällar nu. Min hy känns mycket bättre. Så fort jag får bort alla finnar så ska jag köra microneedling/dermapen. Vill verkligen få bort ärren nu.

Tänkte tipsa er nu så hinner ni kanske beställa medan det är rea på många ställen. Jag beställde på asos först. Sen beställde jag ett till 30-pack för jag är så imponerad! Den kommer i olika styrkor, jag tog den starkaste. Men kände inte att den sved eller så. Man torkar  först med nummer 1 tills den är torr, väntar 2 minuter och kör sen med nummer 2 tills den är torr. Tvättar ansiktet först och gör denna på torr hy.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.