New toilet in the making! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New toilet in the making!

När man är klar med det ena så börjar väl alltid något nytt.. Vår källare är långt ifrån mysig. Vi har fixat i ordning en del av den, med golv osv. Men det är mycket kvar. Vi har nu till exempel lagt igen det som varit ett garage för länge sen. Nu har det blivit ett rum, som vi tänker göra om till ett extra sovrum. Dessutom har vi ett litet rum som inte använts till nånting förutom en provisorisk toalett när vi renoverade båda badrummen. Som ni ser på bilden ovan. Vi ställde alltså bara in den toaletten för att kunna sova hemma de två sista dagarna som badrummen gjordes klart. Så planen är att fixa i ordning ett sovrum och då även göra en toalett nere i källaren, alltid bra med en extra och då har vi en toalett på varje plan. Min plan är att ha färgen ni ser nere till vänster, eller någon liknande. Gillar formen på toaletten nere till höger, en mer kantig toalettstol som kommer sitta på väggen. Men vill då även hitta ett handfat i liknande stil. Har golv kvar från när vi renoverade badrummen så det är perfekt. Jag visste inte ens att det här rummet fanns i början, haha. Så nu har vi en stor källare som vi kommer kunna ha mycket mer användning av. Toalett, tvättrum, sovrum och 2 rum till förvaring. Micke är dock sugen på en vinkällare så det kanske vi gör i framtiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.