First post of the new year! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

First post of the new year!

Hej allihopa! Jag har inte uppdaterat här på väldigt länge. Det har vart mycket och jag har inte haft energi över till att uppdatera. Men nu är jag tillbaka och nu kör vi igen! Här kommer i alla fall en bildbomb från Dubai. Vi hade världens bästa semester och jag längtar verkligen tillbaka. Vi kom hem för en vecka sen idag. Sen direkt på morgonen efter så åkte Micke på träningsläger och kommer hem sent i kväll. Så det blev en tuff vecka direkt tillbaka till verkligheten. Jag blev sjuk, Lucia har vart lite sjuk. Jag känner mig fortfarande inte helt 100. Vaknade med ont i halsen i morse. Julgranen står fortfarande kvar.. Normalt sätt plockar vi ned den innan nyår men det hann vi inte med nu. Resväskorna är inte uppackade än. Ja ni hör ju, hehe. Har en del att fixa med.

Har ni något speciellt ni önskar att jag skriver om så får ni gärna kommentera det här. Behöver tips och inspo till att komma igång igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Det ser underbart ut! Dina inlägg är varierade och det är vad jag gillar, en blandning av familj, mode, inredning, Du får gärna tipsa om vårens mode, och hur man stylar en snygg vardagslook! Ha en fin dag!

  2. Sara

    Gillar blandningen av vardagsbilder, outfits och inredning! Kanske något snyggt kollage på saker du önskar eller vill ha just nu. Eller bara snygg inspiration 🙂

  3. Evelina

    Jag har för mig att du la ut bild på story på ig att du beställt hem nioxin schampot. Jag undrar vad du tycker om det? Om du märkt någon skillnad? Har så länge funderat på att köpa men kan inte bestämma mig