Decided for the new rug & carpets in all bedrooms. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Decided for the new rug & carpets in all bedrooms.

Såhär ser ju vårt vardagsrum ut just nu. Inga gardiner och ingen matta. Vill även byta ut taklampan. Men jag har haft väldigt svårt att hitta en matta till vårt stora vardagsrum, som passar till storleken på soffan. Så jag tänker beställa en egen.

This is how our living room looks like right now. No curtains and no rug. I also want to swap the hanging lamps. I have had a hard time finding a big rug that fits our big living room and for the size of the sofa. So I´m gonna order our own. 

Jag har bestämt mig för att köra på en svart matta, som kontrast till det vita golvet. Kommer gå perfekt ihop med allt det övriga i vardagsrummet. Fönstren, listerna, öppna spisen osv. Jag fick hem prover från Mattjätten idag, så peppad!

I have decided to go for a black rug, as a contrast to the white floor. Will go perfect together will the other details in the room. Windows, trims, fire place and so on. 

Vi ska även ha heltäckningsmatta i alla sovrum. Det var dessa 3 jag valde mellan. Tänkte först att vi skulle köra på grå. Men det är lite svårt när vi har grå lister i hela huset. Svårt att få de att passa ihop i färg. Så jag känner nu att det kommer bli svart. Grå är det mest säkra kortet, men allt annat vi har renoverat i huset så har vi vågat och tänker att vi fortsätter så. Tror att det kommer bli jäkligt coolt.

We are also gonna have carpet in all the bedrooms. It was these 3 I was choosing between. Thought we would go for grey first. But its a little difficult to match the grey trims that we have in the whole house now. The colors need to go well together. So I feel that its leaning towards black. Grey would be the safe card, but everything else that we renovated in the house we went outside the box. So we will keep doing that. I think black would be really cool. 

Lånade denna bilden från Mattjätten, här ser ni bättre hur den svarta kommer att se ut i helhet. Så fint och den känns väldigt levande.

Here´s a picture of how the black one will look. I love it.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Åh, kommer bli superfint!
    Du, jag har för mig att du själv har slipat dina golv och laserat de vita. Minns jag fel? För har letat igenom hela din blogg som en galning efter något inlägg om det men hittar inte, haha. Skulle gärna vilja ha lite info om hur du gick tillväga och före/efter bild. Vore guld värt 🙂