My new skincare from ZO skin + result after 11 days – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

My new skincare from ZO skin + result after 11 days

Min hudresa fortsätter. Jag har fått tillbaka en del av min dåliga hy och jag har börjat med en hel serie från ZO skin. Har testat 3 av deras produkter innan och vet att det är bra. Så nu fick jag dessa produkter utefter min hy och hoppas att det ska hjälpa.

My skin journey continue. My bad skin is back so I started with a whole series from ZO skin. I have tried 3 of their products before and I know it´s good. So now I had all these products chosen for my skin. I hope it will help. 

Här kommer min morgonrutin.

Here´s my morning routine.

Startar med att tvätta ansiktet och sen skrubba. Min hudterapeut sa att det är bra att skrubba på morgonen, kommer inte ihåg exakt varför.

Starting with washing my face and then a scrub. My esthetician said it´s good to use the scrub in the morning. Don’t remember exactly why. 

Sen använder jag dessa oil control pads. Ett tips är att klippa isär dem om ni vill snåla lite. Jag använder dem mest runt käklinjen då det är där jag har mest akne.

Then I use these oil control pads. A tip is to cut them in half if you want to save a little. I use them mainly on my jawline because that’s where most of my breakouts are. 

Sista steget på morgonrutinen är dessa två, först daily power defense och sen growth factor serum.

Last step on the morning routine are these 2. First daily power defense and then growth factor serum. 

Nu kommer vi till kvällsrutinen här nedanför.

Now it´s the night time routine. 

Rengöring igen. Sen oil control pads igen. Jag tror att vi bara skulle köra dessa morgon och kväll nu i början. För att få en effektiv start.

Cleanser again. Then oil control pads. I think we will only do the pads morning and night in the beginning. To get an effective start. 

Och så avslutar vi med daily power defense och acne control efter det. Acne control kör vi också nu i början och sen är det tänkt att vi ska byta ut den till retinol efter några månader.

And then we finish off with daily power defense and acne control after that. Acne control we will use now in the beginning and then we will swap it for retinol after a few months. 

Här är dag för dag de första 6 dagarna.

Here’s day by day for the first 6 days.

De övre två bilderna är precis innan jag började med produkterna. De nedre två bilderna är resultatet efter 11 dagar.

The 2 top pictures are just before I started using the new products. The bottom pics are the result after 11 days.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Du MÅSTE testa äta vitamin b5/pantotensyra. Det är det bästa jag har provat hittills. Hade liknande problem med min hy som dig och efter en månad med B5 tillskott är det näst intill helt borta. Googla på det alla ni som har testat all möjlig hudvård utan resultat. Det är värt att testa jag lovar!!

 2. Flipp

  Testa Loelle. Svart tvål samt srcub/mask dvs clay. Tro mig, den lilla summa det kostar är det värt att prova hur skeptisk du än är. Avsluta med olja. Jag kan lova dig ett resultat bättre än du vågar hoppas på!

 3. Nellie

  För mig fungerar bara produkter med trollhassel i, (min acne är i samma områden som din.) Testa det om inte du hittar något som funkar 😊

 4. Amy

  Har du testat att göra Skincitys hudtest? Jag har haft problem med min hy sedan tonåren (är idag 23 år gammal) och då främst kring käklinjen precis som du. Gjorde därför skincitys hudtest i slutet på juli i somras och blev då rekommenderad produkter från paulas choice och skincity skincare vilket har fungerat jätte bra för mig! Idag har jag knappt kvar några finnar och tilltäppta porer alls, det enda jag nu jobbar med är några små ärr som finns kvar. Så jag rekommenderar verkligen skincity och deras personal som alltid är väldigt snälla och hjälpsamma 🙂

 5. Anna

  He Josefin! Rekommenderar varmt Tretinoin kräm, är receptbelagt i Sverige men finns att köpa bakom disk bland annat i Spanien, Grekland etc. Kostar typ 100-150kr för en tub och det är guds gåva till människan! Läs på om Tretinoin, det märket jag har heter Retirides och är från Spanien. Har gjort under för min hy! Tips tips!

  Ett annat tips är att gå med i Acnegruppen på Facebook, och gruppen Badrumsskåpet! 🌟🌟