Josefin Lustig

Before & after, our big bathroom!

Här har vi två förebilder på det stora badrummet, så såg det ut när vi köpte huset för ett par år sedan. Vi valde att ta bort bastun då det inte är något vi använder. Där gjorde vi en dubbeldusch. Vi tog alltså bort duschen som ni ser rakt fram på andra bilden, där satte vi toaletten istället. I det här badrummet gick rören utanpå väggen och de blev verkligen kokheta vilket inte alls va kul när man duschade med barnen.

Here´s two pictures of how the bathroom looked like before, when we bought the house for a few years ago. We decided to skip the sauna because we don’t use that. We made a double shower in there instead. So we took away the shower where it was and put the toilet there instead. In this bathroom the pipes where on the outside of the wall, not ideal when you have kids. They were so hot. 

Jag är så nöjd med detta badkar, jag beställde det och de mattsvarta detaljerna från Lussostone som är ett engelskt företag. Handdukstorken kommer från Bathlife.

I´m so happy with this bathtub. It´s from Lussostone, from England. I also got the matte black details from there.

Toaletten kommer från Geberit. Vägghängd som lyser upp när man närmar sig den.

The toilet is from Geberit. Wall mount. It light up when you come close. 

Här är dubbelduschen som blev istället för bastun. ÄLSKAR! Alla svarta detaljer är från Lussostone. Vi valde att sätta svarta spottar i taket i dusch och resten av badrummet. Älskar hur diskret golvbrunnen är.

Here´s the double shower instead of the sauna. LOVE IT! All the black details are from Lussostone. We decided to go for black spotlights in the shower and the rest of the bathroom. Love how discrete the floor drain is. 

Här har vi skåp från Vore.se och även speglarna med belysning bakom. Så nöjd med detta. Älskar färgen. Man kan välja sin egen färg på deras möbler, vilket vi gjorde.

All this is from Vore.se. Mirrors with lights behind. Love this. Love the colour, we decided our own colour on these. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej!
  Jag driver en blogg, där jag skriver om min son, som hade både hjärtfel och autism. Skriver om allt som har med detta att göra och även om vår vardag 😊 gillar du att läsa om sånt, så är detta bloggen för dig!

  Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer! ⭐️

 2. Anna

  Såå fint! Tycker det är så coolt med duschmunstyckena som kommer direkt ur taket! Tycker dock att speglarna ser ut att sitta ganska högt upp, når barnen upp att se sig själva i dem? Kanske inte spelar någon roll egentligen, kanske bara jag som är väldigt kort som tänker på sånt 😛

  1. josefinlustig

   Haha ja, för mig är speglarna höga också. Svårt när man har en lång man och en kort fru. Men de sitter efter normala mått. Men jag hade gärna sänkt dem lite, men nu är det lite sent 😅