Josefin Lustig

Skin update!

Nu har jag använt Zo skin produkterna i 2 månader! Här har vi resultatet hittills. Det är mestadels röda ärr kvar nu. Så det känns bra. Borde kunna börja med microneedling snart och jobba bort det.

I have been using Zo skin products for 2 months now! Here’s the result so far. It’s mostly red scarring left now. So I have a good feeling. I should be able to start with microneedling soon and work on those scars.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Didi

  Har du aldrig provat Jan Marini eller Paulas Choice?? De är ju som gjorde för sån hy,
  Jag hade acne förut och märken men inte längre. Det är otroligt härligt. Paulas Choice räddade mig och många andra.
  Läs och se bilder inne på Skincity’s hemsida.
  Lycka till

 2. Marlene Pedersen

  Hej Josefine,
  Så roligt att du har fått så fina resultat av produkterna!
  Läste igenom kommentarerna på ditt förra inlägg och där rekommenderades du tretinoin. ZO Skin Health har en produkt som heter Wrinkle + Texture Repair som kan hjälpa till med att arbeta bort ärren, men även Tretinoin är ett bra alternativ som du kan kombinera med ditt ZO Protokoll, så det rekommenderar jag dig varmt.
  Vi kommer dela ditt inlägg hos oss, är så glada för ditt fina resultat! Jag arbetar på agenturen som för produkterna i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
  Lycka till med fortsättningen och är du i Stockholm så hör gärna av dig! 🙂
  Varma hälsningar
  Marlene

 3. U

  Har gjort microneedling två ggr nu och ser skillnad, så kul! Dricker även collagen vilket hjälper till tydligen. Så om 4 v skall jag göra sista microneedlingen för denna gång!