Josefin Lustig

Spring in my house!

I annonssamarbete med Jotex.

Här är ett av mina köp från Jotex inför våren. Ett ljusrosa överkast med leopardmönster. Det är så fint! Mitt annars mörka sovrum behövde ett ljust överkast till våren. Direktlänk till överkastet, här! 

Köpte även denna vas, sååå fin. Tog den största storleken! Denna är också ljusrosa, passar perfekt in i mitt hem. Här kommer ni direkt till vasen. 

Här har vi ett litet kollage med mina favoriter från Jotex. Till våren så är min tanke att få in lite ljusa, beiga toner i mitt annars ganska gråa/svarta hem. Gardinerna (direktlänk) är något jag verkligen hade velat ha i mitt vardagsrum, tanken är att bryta av det gråa med gardiner i beige. Väldigt fint med en sängkappa i beige (direktlänk) också! Så enkelt att byta ut kuddarna till ljusa och göra hemmet årigt, denna kudde (direktlänk) är så fin, kommer i fler färger. Och hörni, hur fin är inte den kannan med kran (direktlänk) att ha ute till våren och sommaren? Den hade vart så fin på vår uteplats.

Använd min kod: LOVEMARS25 så får ni 25% rabatt på er order. Perfekt inför vårens piff. Gäller ej på rea och elektronik.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.